Wij produceren als enige in Nederland

Binnen één werkdag verstuurd

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100,-

Gratis retourneren


Deel dit artikel

Röwac introduceert de EcoLine lasinverters

Naast ‘derde generatie’ lastoortsen met geïntegreerde bronafzuiging introduceren wij de EcoLine lasinverters. Dit splinternieuwe programma bestaat uit acht compacte inverters die zijn ontwikkeld conform strenge Europese richtlijnen. De inwendige technologie, vormgeving en afwerkingsgraad zijn van een zeer hoog niveau, terwijl wij dankzij de economische productie de prijsstelling uiterst concurrerend heeft weten te houden.

Ecoline: compact en krachtig

Het EcoLine programma omvat DC inverters voor elektrodelassen, draagbare en verrijdbare MIG inverters en twee portable TIG machines. Alle inverters zijn uitgerust met geavanceerde IGBT technologie en onderscheiden zich door de lasmethode (Elektrode, MIG, TIG) en het maximale vermogen. Deze worden compleet geleverd met elektrode- en werkstukkabels en, indien van toepassing, een MIG-pistool of TIG-toorts. De IGBT-technologie zorgt voor een perfect gecontroleerde lasstroom en betekent ook dat de machines uiterst compact en licht in gewicht zijn en daardoor ook ideaal voor mobiele toepassingen.

Lastoortsen met geïntegreerde bronafzuiging

Naast andere invertermodellen presenteren wij de nieuwste generatie Röwac lastoortsen met geïntegreerde bronafzuiging. Deze combineren een ergonomische vormgeving met een opvallend laag gewicht waardoor er uiterst precies en comfortabel mee gelast worden. De geïntegreerde bronafzuiging hebben wij de afgelopen jaren geperfectioneerd. Deze toorts in combinatie met krachtige afzuigsystemen legt de basis voor de beste, comfortabelste, veiligste en gezondste manier van lassen.

De enige Nederlandse fabrikant van lasapparatuur

Röwac Lastechniek is de enige Nederlandse fabrikant van lasapparatuur. Wij ontwikkelen en produceren een breed scala aan lasmachines en lasbenodigdheden. Daaronder vinden we apparatuur voor MIG/MAG, MMA, TIG en OP (onder poederdek) lassen. Ook is er een groot aanbod van in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde lasautomaten zoals hoeklasautomaten, klimautomaten en robots voor het volautomatisch lassen van plaatvelden. Daarnaast is gewerkt aan de verdere ontwikkeling van een lasnaadvolgsysteem voor hoeklassen en leveren wij een uitgebreid programma lasbenodigdheden uit voorraad. Met de nieuwbouw, die eind 2017 in Dodewaard is opgeleverd, beschikken wij over een omvangrijk bedrijfscomplex met een forse ontwikkeling- en productieafdeling. Ook is er een royaal magazijn met vele tonnen aan lasdraden en een breed scala aanvullende lasbenodigdheden.

Product toegevoegd aan offerte!