Wij produceren als enige in Nederland

Binnen één werkdag verstuurd

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100,-

Gratis retourneren


Deel dit artikel

Röwac Ecoline: professionele kwaliteit voor een lage prijs

Wilt u een professioneel lasapparaat, maar niet al te diep in de buidel tasten? Dan is de Röwac Ecoline wat voor u. Deze lijn producten hebben de Europese kwaliteit die u van ons gewend bent, voor een extra scherpe prijs. Daarnaast kenmerken de Ecoline producten zich door de eenvoudigheid van de bediening. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Ecoline lasproducten van Röwac.

Geschikt voor iedere lasser

De Ecoline is uitstekend geschikt voor iedere lasser, zowel beginners als ervaren lassers zullen met veel plezier met de inverters van deze lijn aan het werk kunnen. Het voordeel aan de Ecoline-serie is dat de apparatuur meteen compleet wordt geleverd. De lijn bestaat uit inverters voor verschillende lastechnieken: MMA, MIG/MAG en TIG lassen. Deze inverters zijn allemaal zeer eenvoudig te bedienen. Wij ontwerpen onze lasapparatuur dan ook altijd met de eindgebruiker in het achterhoofd. De bediening van de inverter is eenvoudig, zoals u in de video hieronder ziet.

Een goed alternatief voor draagbare lasinverters

De Ecoline lasapparatuur is geschikt voor werkplaatsen, reparatiebedrijven, onderhoudsmonteurs en constructie. Ook zijn er doe-het-zelvers die graag professionele apparatuur gebruiken, maar niet al te veel geld willen betalen. Dankzij de eenvoudige bediening is het ook voor niet-professionelen gemakkelijk in gebruik. Ondanks de lagere prijs zijn de laseigenschappen uitstekend en levert het professioneel werk af. De Ecoline is een goed alternatief voor alle draagbare lasinverters op de markt.

Meer weten over de Röwac Ecoline?

De Ecoline producten worden compleet geleverd, met een aardingsklem, elektrodehouder en bijbehorende lastoorts. Met een nieuw Ecoline product kunt u in een keer aan de slag. Bent u benieuwd geworden naar onze Ecoline? Bekijk dan de producten in de webshop! Heeft u meer vragen over deze lijn, dan kunt u gerust contact opnemen.

Product toegevoegd aan offerte!