Wij produceren als enige in Nederland

Meer dan 60 jaar ervaring met lastechniek

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100,-


Deel dit artikel

Röwac Ecoline: professionele kwaliteit voor een lage prijs

Wilt u een professioneel lasapparaat, maar niet al te diep in de buidel tasten? Dan is de Röwac Ecoline wat voor u. Deze lijn producten hebben de Europese kwaliteit die u van ons gewend bent, voor een extra scherpe prijs. Daarnaast kenmerken de Ecoline producten zich door de eenvoudigheid van de bediening. Lees snel verder om alles te weten te komen over de Ecoline lasproducten van Röwac.

Professionele kwaliteit voor een lage prijs

De Ecoline is uitstekend geschikt voor iedere lasser, zowel beginners als ervaren lassers zullen met veel plezier met de inverters van deze lijn aan het werk kunnen. Het voordeel aan de Ecoline-serie is dat de apparatuur meteen compleet wordt geleverd. De lijn bestaat uit inverters voor verschillende lastechnieken: MMA, MIG/MAG en TIG lassen.

Deze inverters zijn allemaal zeer eenvoudig te bedienen. Wij ontwerpen onze lasapparatuur dan ook altijd met de eindgebruiker in het achterhoofd. De bediening van de inverter is eenvoudig, zoals u in de video hieronder ziet.

De apparatuur is betaalbaar doordat het niet in Nederland wordt geproduceerd. Wel houden wij strenge controle op de kwaliteit van de producten, dus is deze zoals u van ons gewend bent. Bent u op zoek naar apparatuur die wij wel in huis produceren? Dan kunt u natuurlijk nog steeds bij ons terecht.

Ecoline draagbare lasinverters

De Ecoline lasapparatuur is geschikt voor werkplaatsen, reparatiebedrijven, onderhoudsmonteurs en constructie. Ook zijn er doe-het-zelvers die graag professionele apparatuur gebruiken, maar niet al te veel geld willen betalen. Dankzij de eenvoudige bediening is het ook voor niet-professionelen gemakkelijk in gebruik. Ondanks de lagere prijs zijn de laseigenschappen uitstekend en levert het professioneel werk af. De Ecoline is een goed alternatief voor alle draagbare lasinverters op de markt.

De Ecoline producten worden compleet geleverd, met een aardingsklem, elektrodehouder en bijbehorende lastoorts. Met een nieuw Ecoline product kunt u in een keer aan de slag. 

Bent u benieuwd geworden naar onze Ecoline? Bekijk dan de producten in de webshop! Heeft u meer vragen over deze lijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Product toegevoegd aan offerte!