Wij produceren als enige in Nederland

Binnen één werkdag verstuurd

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100,-

Gratis retourneren


Deel dit artikel

Röwac gaat apparatuur èn gecertificeerde lassers leveren

Röwac Lastechniek gaat zich in samenwerking met Prior Personeelsdiensten in Middelburg richten op het leveren van speciale lasapparatuur inclusief gecertificeerde lassers. Hiermee richten wij ons op de groeiende vraag naar lassers voor het voltooien van projecten waarbij specifiek behoefte is aan gecertificeerd laswerk.

De ideale combinatie

“Wij produceren een breed scala aan lasapparatuur en beschikken over een sterk gevarieerde voorraad (gevulde) lasdraden. Zo kan voor iedere combinatie van materialen en constructievormen de beste combinatie van lasmethode, lasmateriaal en overige parameters worden samengesteld,” aldus Hans van de Ven. “Daarnaast gaan wij vanaf september lassers opleiden zodat deze over de juiste papieren beschikken om gecertificeerd laswerk te kunnen uitvoeren. Omdat zij dit met onze apparatuur doen, resulteert dit niet alleen in een volgens de norm goedgekeurde lasverbinding, maar ook in een economische en veilige methode. Zo hebben wij een lastoorts met geïntegreerde rookafzuiging die veilig, maar ook economisch werken mogelijk maakt onder alle omstandigheden. Vooral bij het bouwen van windmolens komt heel veel gecertificeerd laswerk kijken. Om aan die stijgende vraag te voldoen gaan wij daarvoor mensen en de middelen leveren. Zij worden via Prior Personeelsdiensten ingezet bij de betreffende projecten. Ik denk dat we hiermee een unieke service bieden aan de Nederlandse industrie en het probleem van het tekort aan gecertificeerde lassers voor een deel kunnen oplossen.”

Over Röwac Lastechniek

Het wereldwijd opererende Röwac Lastechniek ontwikkelt en produceert een breed scala aan lasapparatuur. Daarnaast leveren wij alle denkbare lasbenodigdheden uit voorraad. Waaronder een breed scala aan lasdraden, lashelmen, PBM’s en lasrookafzuigsystemen. Medio dit jaar werd de nieuwbouw in Dodewaard in gebruik genomen, waarin naast de afdelingen ontwikkeling (R&D) en ontwerp, ook de uitgebreide productie- en serviceafdelingen zijn ondergebracht. Daarnaast is er een nieuwe showroom gecreëerd en is er een aparte, goed geoutilleerde demoruimte, waarin tests op het gebied van lastechniek kunnen worden uitgevoerd.

Product toegevoegd aan offerte!